Personvernerklæring

Innledning

Nettmedisin.com («vi», «vår» eller «oss») er opptatt av å respektere og ivareta ditt personvern. Denne personvernerklæringen utdyper hvilke typer personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvilke rettigheter og valg du har når det gjelder personopplysningene dine. Disse retningslinjene er i samsvar med norske lover og forskrifter knyttet til personvern og databeskyttelse.

Innsamling og bruk av data

Når du bruker nettstedet vårt eller kontaktskjemaet vårt, kan vi samle inn følgende typer informasjon:

  • Personlig identifikasjonsinformasjon: Navn, e-postadresse og andre opplysninger du oppgir i kontaktskjemaet vårt.
  • Bruksdata: Informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, for eksempel hvilke sider du besøker, hvor lang tid du bruker på disse sidene og annen statistikk.

Kommentarer på nettstedet vårt

Selv om kommentarer for øyeblikket er deaktivert på vår plattform, kan det komme endringer i fremtiden som gjeninnfører denne funksjonen. Hvis den gjeninnføres, vil brukernes kommentarer bli moderert for å sikre at de er hensiktsmessige. Alle opplysninger som deles i disse kommentarene, vil være offentlig tilgjengelige, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle personopplysninger du velger å dele der.

Kontakt oss

Kontaktskjemaet vårt gir deg mulighet til å kommunisere med oss. Dette skjemaet kan be om navn, e-postadresse og andre relevante opplysninger for å kunne svare på henvendelsene dine. Denne informasjonen er utelukkende til tilbakemeldingsformål og vil ikke bli brukt til uoppfordret markedsføring, med mindre det er uttrykkelig angitt.

Lenker til andre nettsteder

Vår plattform kan inneholde lenker som viderekobler til tredjeparts nettsteder. Vi kan ikke regulere disse tredjepartsnettstedene, og denne personvernerklæringen omfatter dem derfor ikke. Brukere bør være forsiktige og lese personvernerklæringene til disse eksterne nettstedene.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.

Informasjonskapsler og brukeropplevelse

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerinteraksjonen. Disse små filene, som lagres på enheten din, husker brukerpreferanser, noe som resulterer i en strømlinjeformet nettleseropplevelse.

  • Øktinformasjonskapsler: Midlertidige informasjonskapsler som slettes når nettleseren lukkes.
  • Permanente informasjonskapsler: Husker brukerpreferanser selv etter at nettleseren er lukket.
  • Tredjeparts informasjonskapsler: Informasjonskapsler fra andre nettsteder som integreres med vårt innhold, for eksempel YouTube eller Vimeo.

Brukere kan konfigurere nettleserinnstillingene sine til å avvise informasjonskapsler. Dette kan imidlertid begrense visse funksjoner på nettstedet vårt.

Databeskyttelse og sikkerhet

Vi prioriterer beskyttelse av opplysningene dine. Vi bruker en kombinasjon av tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine mot uautorisert tilgang, endring, utlevering eller sletting.

Oppbevaring av data

Vi lagrer personopplysningene dine bare så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen. Vi beholder og bruker opplysningene dine i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve retningslinjene våre.

Dine rettigheter

Norske lover gir deg spesifikke rettigheter når det gjelder dine opplysninger:

  • Innsyn: Du kan be om innsyn i eller kopier av opplysningene vi har om deg.
  • Retting: Rette feilaktige eller ufullstendige opplysninger.
  • Sletting: Be om fjerning av opplysningene dine.
  • Begrensning og innsigelse: Begrens eller protester mot vår behandling av opplysningene dine.

Hvis du vil utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.

Oppdateringer av retningslinjene

Denne personvernerklæringen vil bli oppdatert med jevne mellomrom for å gjenspeile vår forretningspraksis eller for å overholde de siste endringene i lovgivning, forretningsregler og/eller profesjonelle standarder. Du finner den siste og mest oppdaterte versjonen på nettstedet vårt. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om disse retningslinjene, kan du kontakte oss. Hvis du har problemer med eller klager på bruken av dine private eller sensitive opplysninger, kan du kontakte oss med alle detaljer om klagen din.

Tilbakemeldinger og forespørsler

For å få klarhet i vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, klager eller ønsker å komme med forespørsler angående dine data, kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Din tillit er avgjørende for oss. Vi setter pris på personvernet ditt.