Avsløring av tilknyttede selskaper

Nettstedet vårt inneholder tilknyttede lenker som fører til sertifiserte nettapotek, helserelaterte digitale tjenester og leverandører som spesialiserer seg på kosttilskudd i Norge.

For hvert kjøp som gjøres via nettsteder vi anbefaler, mottar vi en beskjeden provisjon. Denne provisjonen genereres når brukere bestiller resepter og/eller kjøper produkter fra en partner vi anbefaler, vanligvis ved å følge en lenke fra nettstedet vårt. Det er viktig å understreke at denne provisjonen ikke påvirker den endelige prisen du betaler. Kjøpet ditt vil med andre ord ikke medføre noen ekstra kostnader på grunn av vårt affiliate-forhold. Disse provisjonene gjør det mulig for oss å fortsette å drive og vedlikeholde denne portalen.

Brukernes aktiviteter på nettstedet vårt kan spores via programmeringskoder som er innebygd i lenkene våre eller de unike egenskapene til disse hyperlenkene.

Vi får ikke tilgang til, og behandler heller ikke, noen brukerspesifikke personopplysninger som kan behandles etter interaksjon på våre tilknyttede nettsteder eller nettapotek. Vi kan imidlertid få kjennskap til ikke-personlig informasjon som følge av dine handlinger på både vår plattform og nettstedet til vår samarbeidspartner.

Inntektene vi genererer, hjelper oss med å vedlikeholde nettportalen vår og utvikle verdifullt nytt innhold for brukerne våre.